Co nás čeká a nemine v sezóně 2013

05.04.2013 10:34

Končí zima a pomalu se nám přibližuje hasičská sezóna 2013. Na pěkné počasí si sice ještě chvíli počkáme, ale naši činnost zahajujeme už nyní v měsíci dubnu. Je před námi spousta povinností a příprav, to vše proto, abychom se dopracovali k vytouženým cílům, časům a povedeným soutěžím.

Na jaře 2013 (tj. do zahájení sezóny na první soutěži v Hradci dne 8. 5. 2013) budeme připravovat veškeré vybavení a zvelebovat prostory klubovny, hasičárny a celkového zázemí našeho SDH tak, abychom na sezónu měli připravené to správné útočiště.  Samozřejmě nás také čekají první tréninky a „pozimní seznamování se“ s naší hasičskou výbavou.

V létě a na podzim 2013 nás čeká to, na co se celou zimu těšíme – soutěže. Chystáme se na soutěže seriálu „O pohár Hořiny“, zúčastníme se také některých okresních soutěží (okres Tachov) a v neposlední řadě přišel rok, kdy se ženská část SDH Nové Sedliště poprvé pokusí srovnat s konkurencí na ZČHL.

I my budeme tento rok organizátory, ale již ne pouze dvou soutěží, jak bylo doposud zvykem, nýbrž soutěží tří!

První pořádanou soutěží bude soutěž v rámci klání „O pohár Hořiny“, která proběhne 8. 6. 2013 od 13:00 hodin v Novém Sedlišti.  Po soutěži (cca v 18:00) zahraje k tanci a poslechu skupina Ponorka Band.

Soutěž, která je v „repertoáru“ Nového Sedliště nová, proběhne dne 20. 7. 2013 v Novém Sedlišti. Půjde o první noční soutěž pořádanou naším SDH!

V neposlední řadě budeme pořádat tradiční ročník soutěže „Memoriál Václava Pecháčka“, který proběhne 3. 8. 2013 od 13:00 hodin v Novém Sedlišti.

Srdečně bychom vás na tyto akce chtěli pozvat ať už jako diváky či soutěžící!

Těšíme se na společná setkání a všem družstvům SDH přejeme úspěšnou sezónu 2013!

—————

Zpět